Carrefour Vitan a fost închis

Centrul comercial Carrefour Vitan, de unde o bucată de 500 de metri pătraţi de tavan s-a prăbuşit, a fost închis, pentru a se evita alte accidente, pericolul de a se desprinde şi alte bucăţi din plafon existând în continuare.

Potrivit prefectului Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaiei, atât Inspectoratul Teritorial de Muncă, cât şi Inspectoratul de Stat în Construcţii vor demara propriile anchete.

Directorul general de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Constantin Bujor, a declarat că incidentul este unul periculos, care s-ar fi putut solda cu victime iar instituţia pe care o conduce va demara o anchetă în baza articolului 29 din legea 319/2006.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a precizat că rezultatele preliminare ale anchetei ar putea fi cunoscute în 24 de ore. "Cu siguranţă a fost o neglijenţă din partea constructorului la modificările uşoare, nu la structura de rezistenţă, pentru că plafonul fals nu este o structură de rezistenţă, dar poate periclita siguranţa cetăţeanului", a spus Piedone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel