Caraş-Severin: Bărbat rătăcit în Munţii Aninei

Un bărbat din Ciclova Română, în vârstă de 40 de ani, este căutat de mai bine de 12 ore în munţii Aninei, unde s-a rătăcit. Acesta a plecat de joi la orele prânzului în Munţii Aninei pe raza Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa. În jurul orei 22,00 acesta a apelat numărul unic 112 prin care a anunţat că s-a rătăcit.

În căutarea bărbatului au plecat la miezul nopţii zece salvamontişti de la Serviciul Salvamont al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Din păcate căutările s-au dovedit a fi zadarnice. Cu toate că au localizat zona de unde a fost făcut apelul, bărbatul nu a fost de găsit, probabil, părăsind locul, după cum a declarat pentru Agerpres, Valentin Balaban, şeful Serviciului Salvamont. Căutările au continuat dar din cauza vremii nefavorabile, cu toate că nu este zăpadă nu s-a putut da de urma bărbatului. Vineri dimineaţa salvamontiştii au solicitat sprijinul jandarmilor montani, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, poliţiştilor şi rangerilor de la Parcul Naţional. Căutările au loc pe o rază foarte întinsă între Ciclova, Crivina şi Sasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel