Candidații USR pe care-i susține PNL. Cine sunt cei trei propuși la Sectoare!

Liderul USR București, Claudiu Năsui, a anunțat care sunt cei trei candidații lansați de USR-PLUS  în alegerile pentru primăriile de sectoare.

USR urmează să primească sectoarele 1 şi 2, PLUS - Sectorul 4, iar PNL va avea candidaţi la primăriile sectoarele 3, 5 şi 6, a anunțat Năsui la Digi 24.

Iată care sunt candidații USR-PLUS:

Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 - Radu Mihaiu (USR)

Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)

Iniţial, pentru Sectorul 3 candida Ana Ciceală (USR), însă, în urma negocierilor celor două partide, va fi un candidat liberal.

Potrivit unor surse politice, citate de News.ro, că PNL încă nu a decis pe cine va nominaliza la Primăria Sectorului 3, însă pentru Primăria Sectorului 5 îl are candidat pe Cristian Băcanu, iar pentru cea a Sectorului 6 pe Ciprian Ciucu.

Năsui, despre discuțiile cu PMP

”Nu pot să vă spun că au fost discuții foarte avansate în zona aceea- n.r. cu PMP. Au apărut zvonurile în presă, dar nu au existat discuții în trei. Aș vrea să clarific niște zvonuri, de exemplu, atunci când s-a spus că vom ceda Sectorul 3 candidatului PMP. Nu putem să susținem o formațiune politică care până acum, în consilii, a votat foarte mult alături de PSD. Chiar zilele acestea au mai trecut lucruri prin Consiliul Local al Sectorului 1 cu voturile PMP. Ori lucrurile acestea creează o stare foarte mare de dezamăgire în rândul USR-iștilor. Nu putem să facem o alianță împotriva naturii noastre. Asta a fost una dintre condițiile pe care le-am pus PNL-ului. Să retragă câțiva candidați ca să putem să facem această alianță.” a mai spus Năsui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel