Adrian Mutu: Ciprian Marica vrea să candideze la președinția FRF

Managerul general al clubului de fotbal Dinamo București, Adrian Mutu, a dezvăluit luni, într-o conferință de presă, că fostul său coechipier de la naţională, Ciprian Marica, vrea să candideze la președinția Federaţiei Române de Fotbal.

"Am auzit (n.r. — de retragerea lui Ciprian Marica), am avut ani buni la națională cu el, sper să fie OK pentru că am înțeles că are unele probleme de sănătate. Îmi pare rău, păcat, cred că dacă nu avea aceste probleme mai putea să mai joace. A fost un atacant foarte bun pentru echipa națională, am dat foarte mult goluri împreună. Ar fi interesant să fie și el în organigrama clubului Dinamo, dar în ultimul timp am văzut că se duce mai mult la meciurile Stelei. Nu știu, am înțeles că el vrea să candideze la președinția federației. Îi urez baftă și sper să aibă succes. Eu îi susțin pe toți candidații, cine va veni sper să continue drumul bun început de domnul Burleanu", a precizat Adrian Mutu, citat de Agerpes.

[citeste si]

Următoarele alegeri pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc în 2018.

Ciprian Marica, ajuns la 31 de ani, şi-a anunţat, luni, retragerea din activitatea sportivă, din cauza problemelor medicale. Marica a strâns 72 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat 25 de goluri. 

Citește și: CIPRIAN MARICA și-a anunțat RETRAGEREA din FOTBAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel