EXCLUSIV  Calcul pentru anticipate. Strategiile și jocurile de culise din PNL. Bulai: Mulți știu că nu sunt pe lista lui Orban

Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre posibilitatea alegerilor anticipate. 

Organizarea alegerilor anticipate nu reprezintă un scenariu credibil pentru 2020, conform sociologului Alfred Bulai. Într-un interviu pentru DCNews, Alfred Bulai a subliniat că ar fi posibil doar dacă s-ar face niște schimbări. 

”Nu vom avea anticipate” consideră sociologul, subliniind că ”se poate schimba legea”, care acum îi lasă fără pensia specială pe aleșii din Parlament, dacă nu-și termină mandatul. 

El subliniază că în toate partidele parlamentare sunt presiuni din interior ale parlamentarilor. 

După observația lui Val Vâlcu în ceea ce privește aleșii PNL, că lor le-ar conveni organizarea alegerilor anticipate pentru că parlamentarii ar continua în viitorul legislativ și ar mai câștiga și alte mandate, conform calculelor electorale, Alfred Bulai a afirmat: ”O parte din senatori și deputați știu sigur că nu mai rămân. Mulți știu că nu sunt pe lista lui Orban”

”În acest moment, doar PNL ar putea să vrea. Nici măcar USR nu mai vrea” a susținut sociologul, pentru că scorul partidului lui Barna este cu 1 în față, spre 11-12%. ”În cel mai bun caz, vrea anticipate doar PNL” este de părere Bulai, care adaugă că nici ”Orban nu cred că-și dorește cu adevărat”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel