BZN revine la București. Ce le-a plăcut cel mai mult lui Jan și Anny

bzn
bzn

Faimoasa trupă BZN revine cu un nou concert în România. Soliștii trupei, Jan și Anny, care vor concerta, vineri, la Sala Palatului din București au recunoscut că sunt înnebuniți după România și au dezvăluit că tocănița li s-a părut cel mai gustos fel de mâncare încercat vreodată.

Concertul BZN, care va avea loc vineri la Sala Palatului din București, se numește „Greatest Hits” și le va aduce fanilor cele mai cunoscute piese ale artiștilor, inclusiv melodiile de succes Blue Eyes, Dance Dance, El Condor Pasa sau Mexican Night, notează realitatea.net.

Cei doi artiști ai trupei, Jan și Anny, au povestit într-un interviu pentru Click! despre cariera muzicală, despre fanii lor dar și despre ceea ce le-a plăcut cel mai mult în România, referindu-se, printre altele și la bucătăria românească.

„Am fost serviți la hotel cu o mâncare de cartofi cu carne, tocăniță cred că se numește, care ni s-a părut delicioasă. A fost un fel de mâncare excelent, cel mai gustos pe care l-am încercat vreodată. Ne-ar plăcea ca și anul acesta să fim la fel de încântați în privința bucatelor”, a declarat Jan.

BZN va concerta vineri, 25 octombrie la Sala Palatului, biletele putând fi achiziționate din următoarele locații: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul și Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1 sau online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel