Brigitte Năstase, răbufnire: Ea este femeia cu care era Ilie în noaptea incidentului

Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan și a refuzat testul de alcoolemie. Soția tenismenului, Brigitte Năstase, a răbufnit pe Facebook după ce s-a săturat ca toată lumea să o întrebe pe ea de incidentul în urma căruia Ilie a ajuns la poliție încătușat și nu pe femeia care era în mașină cu el.

Zilele trecute telefonul mi a sunat non-stop și unica întrebare a fost care este părerea mea despre ceea ce s-a întamplat in incidentul de vineri dimineața. Nu înțeleg de ce mie mi se pun aceste întrebări și nu domnișoarei care se afla cu soțul meu în acea noapte, după cum se vede și pe filmulețul pe care l-a văzut toată România. Mi-aș dori ca Ilie să-mi permită să-mi refac viața, consider că am fost alături de el în momentele lui de cumpănă, viața merge înainte cu bune și cu rele, cred că am dreptul și eu la asta., a scris soția lui Ilie Năstase pe pagina sa de Facebook.

Vă rog să o sunați de astăzi înainte pe numita Săftoiu Alina pentru mai multe informații din dimineața cu pricina. Mulțumesc., a adăugat Brigitte Sfăt într-o nouă postare pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel