”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Șoc: Cine a părăsit competiția

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare
”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare Emisiunea ”Bravo, ai stil! All Stars” este pe final. 

BREAKING NEWS  Bravo, ai stil! All Stars: Denisa, primul mesaj după anunțul renunțării


Denisa lipsește. Ilinca Vandici a făcut un anunț important. ”Din cauza unor probleme personale, începând din acest moment, Denisa nu mai este concurentă și nu mai face parte din emisiunea `Bravo, ai stil! All Stars`” a anunțat Ilinca. Gala se încheie fără alte eliminări. 

Pe prima poziție este Silvia cu 29,6% din voturile telespectatorilor. 

Clasament după notele juraților: 

Beatrice - 17 puncte + 3 puncte din partea băieților = 20 de puncte, fotoliul imunității

Silvia - 16 puncte

Alina - 15 puncte

Iuliana - 10 puncte

Marisa, Otilia - 9 puncte

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare Marisa și-a pierdut scânteia, spune Raluca. Raluca i-a dat 2, la fel și Maurice și Cătălin. 3 de la Iulia. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare Beatrice a defilat următoarea. ”Ador ce ai făcut, este cel mai bun moment, cea bună ținută” i-a spus Iulia. Ea a fost apreciată de jurați. Maurice și Raluca i-au dat 4. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare ”Nu te regăsesc neapărat în tematică, nu-mi place halatul” i-a spus Maurice. 2 de la Raluca, Cătălin, Maurice, 3 de la Iulia. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare Alina este a treia care defilează. ”Ținuta îmi place foarte mult” i-a spus Raluca. Cătălin Botezatu i-a spus că are un styling foarte bun. 4 de la Raluca, 3 de la Maurice, 4 de la Iulia. Iuliana s-a închinat când Botezatu i-a apreciat ținuta Alinei. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare  A doua concurentă care defilează este Silvia. ”Îmi place că ai o apariție șocantă, nu mă așteptam” i-a spus Raluca. ”Regie ieftină” i-a spus Cătălin Botezatu, care a continuat: ”pe care mizezi mereu când ai o ținută proastă. Silvia, chiar m-am săturat! Ne apropiem de finală.” Ea a primit 5 de la Maurice și de la Raluca, 2 de la Cătălin. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare  Prima care defilează este Iuliana. ”Nu suntem la o gală și este trist. Ai dansat de 2,5 lei, nu ai pozat. N-ai fost amuzantă. Despre o ținută pot să spun că zici că ești o reptilă strălucitoare. Este foarte grav” a spus Botezatu. ”Tu ești o leșinată, momentul a fost leșinat” i-a spus Raluca. 3 de la Raluca, la fel și de la Iulia, 2 de la Maurice. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare Denisa lipsește.

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare Gala din această seară, de la 23:15, este una eliminatorie. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare ”Beteala pe care o ai crezi că este un styling demn de o revistă?” o va întreba Cătălin Botezatu pe Iuliana. Rămâne de văzut cine nu va mai străluci în emisiunea ”Bravo, ai stil! All Stars”, de la Kanal D. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare Drama va fi cu atât mai mare pentru concurenta eliminată cu cât mai e puțin până la marea finală. 

”Bravo, ai stil! All Stars”, 19 mai 2018. Eliminare În această gală, concurentele trebuie să aibă o ținută de copertă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel