Bravo, ai stil! All Stars: Denisa, primul mesaj după anunțul renunțării

Denisa Potecaru, foto Facebook
Denisa Potecaru, foto Facebook

Bravo, ai stil! All Stars Denisa a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! All Stars”. A fost alegerea ei. După anunțul Ilincăi Vandici a scris un mesaj despre durere și tratamentul alături de cei dragi. 

Bravo, ai stil! All Stars  ”Din cauza unor probleme personale, începând din acest moment, Denisa nu mai este concurentă și nu mai face parte din emisiunea 'Bravo, ai stil! All Stars'” a anunțat Ilinca Vandici la finalul galei ”Bravo, ai stil! All stars” din 19 mai. 

Bravo, ai stil! All Stars Denisa Potecaru, acum fostă concurentă ”Bravo, ai stil! All Stars”, a scris un mesaj pe Facebook: 

Bravo, ai stil! All Stars ”Mi-a placut, m-a ajutat si m-a durut! Mi-a placut pentru ca am avut ocazia sa prezint si sa ma desfasor in zona hainelor si accesoriilor. M-a ajutat pentru ca mi-am descoperit latura puternica si ca m-a motivat sa reusesc sa raman ferma pe pozitie. M-a durut pentru ca mi-a fost impus sa car de fiecare data "sacul" cel mai mare si mai greu. M-a durut cand am fost fortata sa ma explic ca la ancheta pentru comentarii foarte normale si adevarate. Cand te doare, te cauti si te tratezi. Asta fac acum, sunt sub tratament cu o medicatie deosebita. Familie, oameni de calitate si proiecte parfumate. Fiti fara griji, ma vindec repede cu asa medicamente! Revin!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel