Braun și Rituals, alături de tine de Crăciun

Ocazie unică pentru a sărbători Crăciunul alături de produsele de top din gamele Braun și Ritualus, este oferta cu care OMV își răsplătește clienții fideli.

Pentru a beneficia de produsele de îngrijire la prețuri reduse între 50% și 70%, orice client OMV trebuie să colecționeze punctele bonus primite la efectuarea de cumpărături din stațile OMV, până pe 20 martie 2014, oferite la achiziția de produse sau servicii în valoare de minim 40 de lei pentru automobile, respectiv 160 de lei pentru camioane.

La fiecare 10, respectiv 15 puncte bonus colectate pe talonul colector, produsul dorit aflat la promoție poate fi achiziționat la un preț special.

Cum se pot colecta punctele bonus

Punctele bonus vor fi oferite în cazul în care se alimentează cu carburant premium OMV MaxxMotion 100 sau OMV MaxxMotion Diesel, ori la achiziționarea pachetului OMV Top Wash Sensation + curățare interioară a mașinii.

Produsele dorite pot fi achiziționate, în limita stocului disponibil, până pe 3 aprilie 2014.

Mai mult, pentru sezonul sărbătorilor, începând cu 17 Decembrie, pe pagina de Facebook a OMV, se poate intra în aplicaţia micului detectiv pe care-l puteți ajutata să descopere misterul părinţilor generoşi şi unde pot fi câștigate produse din promoţia Braun & Rituals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel