Bonusuri uriașe, date de Buffet locotenenților săi

Miliardarul Warren Buffett, un cunoscut critic al "lăcomiei bancherilor", a acordat anul trecut principalilor săi locotenenţi de la Berkshire Hathaway bonusuri de până la 17 milioane de dolari, care rivalizează cu remuneraţiile din băncile de pe Wall Street, potrivit unei analize Bloomberg.

Berkshire Hathaway l-a răsplătit pe directorul general al United States Liability Insurance Corp cu 17,4 milioane de dolari pentru activitatea din 2011. Şeful Geico Corp, Tony Nicely, a primit de la Berkshire 12,4 milioane de dolari pentru performanţele de anul trecut, iar Ajit Jain, CEO la National Indemnity Co, a primit 9,26 milioane de dolari, potrivit raportărilor diviziilor Berkshire către autorităţi, preluate de Bloomberg.

Salariul anual al lui Warren Buffet a rămas, la cererea sa, la 100.000 de dolari, la fel ca în ultimii 25 de ani, potrivit raportărilor Berkshire Hathaway.

Buffett s-a alăturat anul trecut mulţimii de voci care atacă marile bănci, învinuindu-le pentru rolul jucat în declanşarea şi prelungirea crizei financiare şi pentru accentuarea inechităţii veniturilor între cele mai bogate şi cele mai sărace pături ale societăţii.

Miliardarul a cerut inclusiv creşterea taxelor asupra "bogaţilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel