Bogdan Chirieac, despre noua platformă politică a lui Ben-Oni Ardelean: ”Ar fi un canal suplimentar de dialog cu Washingtonul”

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat înființarea noii platforme a lui Ben-Oni Ardelean, despre care spune că ”este un parlamentar cu totul special”.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat plecarea deputatului Ben-Oni Ardelean din PNL și înființarea propriului partid, Mișcarea Speranței.

”Ben-Oni Ardelean este un parlamentar cu totul special, deosebit, și ca persoană, și ca activitate politică.

Are în spate foarte mulți ani în care a militat pentru apropierea dintre România și Statele Unite ale Americii, cu numeroase contacte în Congresul American, fiind recunoscut pentru lucrurile acestea, a făcut enorm pentru comunități creștine din România, pe care le-a adus alături de comunități creștine din SUA, inclusiv mulți români neo-protestanți din SUA și care s-au reapropiat de țară și de frații lor creștini de aici.

Până la urmă este un partid politic care are valori acceptate, zic eu, de o mare parte a publicului din țara noastră, valori creștine, valori pro-occidentale, pro-americane. Ce să le spune, dna Păcuraru? Mult succes”, a explicat analistul politic Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

Chirieac: ”Ar fi un canal suplimentar de dialog cu Washingtonul”

”E greu de construit un partid politic de la zero, este nevoie de oameni, de multă muncă, de resurse, inclusiv resurse financiare.

Dacă vor obține toate aceste lucruri, s-ar putea să intre pe scena politică și un partid creștin și foarte apropiat de cercurile republicane din SUA, nu ar strica prea mult. 

Ar fi un canal suplimentar de dialog cu Washingtonul, ceea ce în vremurile de astăzi ar fi un lucru bun pentru țara noastră”, a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Citește și: Robert Sighiartău și Pavel Popescu, mesaje privind părăsirea PNL, după ce Ben-Oni Ardelean a anunțat o nouă construcție politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel