Urmărește emisiunea live


Boc către sindicaliști: Lăsați balivernele

vasile marica
vasile marica

Liderul Alianței ”Sed Lex”, Vasile Marica, a declarat că în momentul în care sindicatele funcţionarilor publici i-au prezentat lui Emil Boc situaţia explozivă de la Finanţe înainte de protestul spontan, premierul le-a răspuns că sunt baliverne.

"Am avut discuţii cu instituţia şi chiar cu premierul. I-am spus lui Boc despre situaţia explozivă a salariaţiilor de la Finanţe şi ne-a răspuns să-l lăsăm cu balivernele. Noi pregăteam un protest sindical pentru 18 octombrie", a spus Marica

Marica apreciază că sistemul de sporuri si stimulente aplicate angajaților Ministerului de Finanțe este unul corect, astfel de forme fiind aplicate în difertie feluri în mai multe state. Liderul ”Sed Lex” a arătat că Traian Băsescu pleda pentru acordarea de stimulente la Ministerul Finanțelor, în vremea mandatului său ca ministru la Transporturilor.

"Şi preşedintele când era la Ministerul Transporturilor ne spunea că nu se pot da salarii mai mari la Finanţe, pentru că nu sunt bani la buget, ci să se acorde stimulente din ce se colectează", a mai spus Marica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel