Bizar: Au prădat 5.000 de euro, dar au stins lumina la plecare

Casa unui localnic din Rădăuți a fost spartă miercuri, în timp ce familia se afla la biserică. Hoții au sustras din locuință 5.000 de euro însă la plecare au stins luminile lăsate aprinse de proprietar.

Un rădăuțean a alertat, miercuri, poliția, după ce și-a dat seama că locuința i-a fost spartă de hoți. Proprietarul împreună cu familia au plecat la biserică, iar la întoarcere au realizat că cineva a pătruns în casa lor, pentru că au găsit luminile stinse, deși ei le lăsase aprinse.

Oamenii legii au stabilit că hoţii au escaladat gardul împrejmuitor al locuinţei, după care au forţat geamul rabatat de la beci şi au pătruns în locuinţă, de unde au sustras suma de 5.000 euro.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru furt calificat şi se fac cercetări pentru identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului.

Până la rezolvarea cazului, rămâne însă o dilemă: de ce hoții au stins luminile la plecare? Fie hoții sunt ecologiști și au ales să urmeze îndemnul "Stingeți lumina când ieșiți din cameră", fie sunt foarte prevăzători cu cheltuielile și au intenționat să-l ajute pe proprietarul prădat să plătească mai puțin factura la lumină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel