Bijuteriile s-au înnegrit din cauza apei mării? Folosește aceste ingrediente și inelele vor străluci din nou

Bijuteriile s-au înnegrit din cauza apei mării. Folosește aceste ingrediente și inelele vor străluci din nou. Sursa -  pixabay.com
Bijuteriile s-au înnegrit din cauza apei mării. Folosește aceste ingrediente și inelele vor străluci din nou. Sursa - pixabay.com

Brățările și inelele s-au înnegrit din cauza apei mării? Le poți curăța cu aceste ingrediente și inelele tale vor străluci din nou. Este mai ușor decât crezi.

Când mergi la plajă sau în vacanță, în general, folosești bijuterii și accesorii cu care îți completezi  ținuta. Este frumos să porți obiecte colorate, argintii sau poate din oțel.  

Problema care apare adesea este că aceste obiecte se întunecă din cauza contactului continuu cu apa mării, cu nisipul și, în general, cu apa de ploaie. Cu siguranță nu este doar o problemă a verii, având în vedere că și iarna folosești mereu aceleași accesorii și bijuterii, pe care apoi le găsești înnegrite.

Lichiorul de boabe de soc, un digestiv ușor de făcut și benefic organismului

Cum pot rezolva problema? Cu siguranță nu trebuie să le aruncăm, deoarece există multe remedii care ne ajută să le facem să strălucească din nou. Toate sunt extrem de simple și neinvazive. Și nu uitați că sunt gratuite: veți avea nevoie de produse pe care aproape sigur le aveți deja acasă!


Uleiul de măsline poate fi folosit nu doar în bucătărie: vei rămâne fără cuvinte când vei afla acest remediu  

 

Ți-ai găsit vreodată inelele sau brățările din argint sau oțel înnegrite în urma contactului continuu cu apa mării? Problema poate fi rezolvată rapid și ușor, folosind produsele pe care le ai deja acasă.

Vei avea nevoie de apă fierbinte, iar apoi poți alege între 3 ingrediente: bicarbonat de sodiu, săpun de Marsilia și oțet alb. Procedura este foarte simplă în toate cazurile.

Dacă alegeți bicarbonat de sodiu, tot ce trebuie să faceți este să dizolvați două linguri în apă caldă și apoi să înmuiați, peste noapte, obiectele din oțel sau argint. La final, doar clătiți-le și uscați-le.

Secretul unui păr sănătos și voluminos: adaugă în șampon un produs banal din bucătărie

 

Dacă vrei să folosești oțet, vei avea nevoie de o jumătate de pahar de oțet și jumătate de apă fierbinte. Înmuiați bijuteriile el puțin 6 ore, înainte de a le clăti și usca.

Dizolvați o lingură de săpun de Marsilia în jumătate de pahar de apă și înmuiați bijuteriile. La final, aveți grijă să eliminați toate urmele de săpun la clătire. În toate aceste cazuri vei obține rezultate excelente. 

 

 

BONUS. Unghii puternice și sănătoase: două ingrediente din bucătărie, ieftine și eficiente, îți vin în ajutor

 

Pentru unghii puternice și sănătoase ai nevoie de bicarbonat de sodiu. Poate că nimeni nu ți-a spus vreodată asta, dar este o metodă eficientă. 

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit și pentru a avea unghii puternice și sănătoase! Este un produs foarte util și extrem de ușor de aplicat.

Îți cade părul? Iată câteva remedii naturale, eficiente împotriva acestei probleme

 

În general, aveți nevoie de:

 

o cremă hidratantă;

peroxid de hidrogen;

2 linguri de bicarbonat de sodiu.

Cinci alimente care reduc pofta de dulciuri: încearcă-le și nu vei regreta nicio clipă

 

Luați un castron și adăugați peroxidul de hidrogen și 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Amestecă-le până obții o pastă fără cocoloașe. Apoi, pune amestecul pe unghii și lasă-l să acționeze aproximativ 3 minute. După ce timpul a trecut, clătește cu apă din abundență. Pentru a maximiza rezultatul, aplicați crema hidratantă.

Bicarbonatul de sodiu ajută la eliminarea culori gălbui a unghiilor, îndepărtează petele, previne și combate infecțiile fungice. În general, face ca unghiile să crească mai sănătoase și mai puternice. Pentru un efect de durată, repetă procedura de trei ori pe săptămână, timp de trei luni.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel