Urmărește emisiunea live


Avocatul lui Andrei Plăcintă: Ce s-a întâmplat nu reprezintă decât o ceartă între îndrăgostiţi. Parchetul "face prea mult caz"

Incidentul în care a fost implicat Andrei Plăcintă şi care a dus la emiterea unui mandat de reţinere pentru 24 de ore pe numele său de către procurori nu reprezintă, potrivit avocatului acestuia, decât o ceartă între îndrăgostiţi, iar Parchetul "face prea mult caz".

Avocatul Daniel Oltean a declarat, la ieşirea din Parchet, că nu există probe care să contureze infracţiunea de tentativă de omor de care este acuzat Andrei Plăcintă şi că totul se rezumă la o ceartă între îndrăgostiţi, informează Mediafax. El a refuzat să dea detalii, spunând că ancheta este la început, însă a precizat că speră ca instanţa, ţinând de contextul dat, să nu emită mandat de arestare preventivă.

Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, Andrei Răzvan Plăcintă, a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de către procurorii bucureşteni, fiind acuzat de tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri, au declarat surse judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel