Autovehiculele peste 3,5 tone nu au voie să intre în Serbia. Vezi motivul

trafic_vama
trafic_vama

Belgradul interzice temporar intrarea în Serbia din România a vehiculelor de marfă de peste 3,5 tone, o măsură similară fiind luată și în cazul celor care vor să intre pe la punctele vamale dinspre Ungaria. Ministerul sârb al Transporturilor a luat această decizie din cauza ninsorilor abundente, urmând a rămâne în vigoare până la îmbunătățirea condițiilor meteo. 

Potrivit site-ului InSerbia.info, autorităţile din România şi Ungaria au fost anunţate despre această interdicţie, scrie Mediafax.

Interdicţia va rămâne în vigoar probabil până pe 3 februarie, precizează Ministerul sârb al Transporturilor.

Poliţia de Frontieră Timişoara anunţă că autovehiculele peste 3,5 tone au în continuare restricţie de a circula prin Vama Moraviţa, dar nu pot trece graniţa nici pe la Jimbolia şi Naidăş (Caraş-Severin), din cauza vântului puternic, prin cele trei puncte de frontieră putând trece doar autoturismele.

Peste 200 de vehicule, blocate pe autostrada între Belgrad și frontiera cu Ungaria

Peste 1.000 de oameni sunt blocaţi, de peste 18 ore, din cauza ninsorii abundente, în nordul Serbiei, pe autostrada care face legătura între Belgrad şi frontiera cu Ungaria. Peste 200 de vehicule sunt blocate de vineri seară, din cauza ninsorii abundente, pe autostradă, în apropierea oraşului Feketic, la 120 de kilometri nord de Belgrad. În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, alte aproximativ 1.000 de persoane blocate pe şosele din Serbia au fost salvate. Provincia sârbă Voivodina este afectată de viscol puternic, vântul depăşind, în rafală, 100 km/h. În oraşul Vrsac, situat în apropierea frontierei cu România, rafalele de vânt au atins, sâmbătă, 168 km/h.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel