Urmărește emisiunea live


Aurelian Șoric a ratat și examenul de intrare în magistratură

soric
soric

De când a fost dat afară din Poliție, ghinionul pare că se ține de Aurelian Șoric. După două încercări nereușite de a intra în barou, fostul șef al Poliției Neamț a ratat și intrarea în magistratură.

Pe cele 55 de locuri scoase la concurs pentru funcția de magistrat s-au bătut circa 900 de candidați. Aurelian Șoric, fostul șef al IPJ Neamț, după două încercări de a intra în avocatură, și-a încercat norocul la concursul de intrare în magistratură. Punctajul obținut a fost de 35 de puncte, fapt ce echivalează cu nota 3,5.

La unul dintre punctele chestionarului, candidații trebuiau să răspundă unei probleme referitoare la sexul oral. Nu știm răspunsul lui Aurelian Șoric la această întrebare, dar o reluăm pentru a demonstra complexitatea examenului de intrare în magistratură.

  “71.În timp ce X intreȚinea un act sexual cu Y, majoră, pe care o cunoscuse într-un club și căreia îi promisese suma de 150 lei în schimbul acestui act, i-a spus lui Y că nu-i va remite suma întrucât nu este mulțumit de prestația ei. În acest moment, Y și-a înfipt dinții în organul sexual al lui X, acceptând să îl elibereze doar când X i-a remis cei 150 lei. X a suferit leziuni ce au necesitat 23 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare. În acest caz:

 A.faptă de vătămare corporală comisă de Y este săvârșită în legitimă apărare, Y acționând pentru recuperarea sumei datoarea de X;

 B.Y nu a comis o infracțiune de șantaj care absoarbe vătămarea corporală;

 C.Y nu a comis o infracțiune de perversiune sexuală.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel