Atac murdar înainte de parlamentare. ALDE, în mijlocul unui scandal politic

În această dimineață, pe adresele tuturor redacțiilor și pe adresele multor jurnaliști a ajuns un comunicat de presă care anunța că mare parte din tineretul ALDE își dă demisia, revoltat de mesajele anti-justiție ale lui Călin Popescu Tăriceanu. Una dintre persoanele care au semnat comunicatul din această dimineață subliniază că numele său a fost folosit intenționat, iar a doua este acuzată că se află în spatele atacului murdar, orchestrat de PNL, potrivit ALDE. 

Chiar și Călin Popescu Tăriceanu a dat o declarație despre demisia tinerilor din ALDE. 

[citeste si]

Comunicatul a fost trimis în numele Elenei Alecu și al lui Andrei Timiș, aflați la conducerea TLDE. Elena Alecu, președintele organizației TLDE Sector 3 și vicepreședinte la nivel național al Tineretului Liberalilor și Democraților, dezminte informațiile false trimise presei și acuză faptul că numele ei a fost folosit cu rea intenție.

”ALDE este singurul partid care reprezintă adevăratele valori liberale în care cred cu tărie. Îmi pare rău că numele meu a fost folosit în această dezinformare de presă și sunt pur și simplu revoltată de tot ceea ce s-a scris. Este un atac murdar atât la adresa partidului pe care eu îl susțin, cât și la adresa conducerii ALDE. Am rămas surprinsă că acest comunicat fantomă a fost dat și în numele meu și îmi pare rău că nu am putut să-mi exprim punctul de vedere înainte de a fi publicat falsul comicat", declară Elena Alecu, potrivit unui comunicat postat pe alde.ro. 

TLDE consideră că primul comunicat din această dimineață este o diversiune a PNL. În același timp, ALDE precizează că Andrei Timiș a fost membru al BPN TLDE, dar a fost exclus recent pe motiv de inactivitate. 

”Prin această intoxicare de presă, Andrei Timiș, fostul membru al organizației de tineret a ALDE s-a transformat în coada de topor a PNL-ului”, acuză comunicatul ALDE, semnat de Ioana Ciupe, copreședinte TLDE. Ea mai susține că ”În ultima perioadă, câțiva foști membri ALDE, nemulțumiți că nu se mai află în funcții de conducere și nici nu se regăsesc pe listele candidaților pentru alegerile parlamentare, au ales calea delațiunii publice sperând poate să obțină funcții în alte partide”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel