ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Schimbare radicală de vreme

Irina Constantin / 19 oct 2018 / 08:51 Salveaza PDF Comentarii
Cod galben de ploi
Descriere foto: Cod galben de ploi

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Schimbare radicală de vreme În weekend, va fi vreme urâtă în toată țara, cerul va fi mai mult noros, va ploua, temperaturile maxime nu vor atinge 20 de grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Schimbare radicală de vreme Sâmbătă, 20 octombrie, va ploua în special în sudul și-n estul țării, în București, Craiova, Constanța. În restul țării va fi înnorat. Vom avea maxime de 19 grade la Sulina, Constanța, Arad. Doar în Iași vor fi atinse 20 de grade Celsius. În rest, maximele vor fi de 18 grade Celsius sau chiar de 17 în Botoșani. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Schimbare radicală de vreme Duminică, 21 octombrie, ploile se extind spre centrul țării, temperaturile scad semnificativ. Continuă să plouă în București, Craiova, dar și-n Râmnicu Vâlcea și Sibiu. Nu va mai ploua în Constanța. Va fi cer mai mult noros în toată țara. Vor fi maxime de 16 grade în Constanța și de 14 în Sulina. În Sibiu, maximele vor scădea la 11 grade Celsius, iar în Râmnicu Vâlcea la 14 grade Celsius. În Craiova, maxima va fi de 15, în București, de 14 grade Celsius. Va ploua și-n Botoșani, unde maxima nu depășește 11 grade Celsius. În Cluj-Napoca maxima va fi de 11 grade, în Arad de 14, iar în Iași de 13. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Schimbare radicală de vreme Prognoza pe regiuni geografice arată pentru ziua de sâmbătă că va ploua în Transilvania, Muntenia, Banat, Oltenia și Dobrogea. Duminică, va ploua în toate regiunile, doar în Dobrogea fiind șanse de soare. Cu toate acestea, deși vom avea minime scăzute, de 1 - 2 grade Celsius, nu vom avea temperaturi negative nici măcar în zonele de munte. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26