ANM: Averse, descărcări electrice și grindină. Alertă meteo! Se schimbă vremea

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Florinela Georgescu, director în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, a spus cum va fi vremea în această săptămână.


 

Meteorologii anunță o schimbare bruscă a vremii, val de ploi, de grindină și chiar vijelii începând de mâine. Florinela Georgescu, director în cadrul ANM a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, unde a spus cum va fi vremea în perioada următoare. 

„Așteptăm o schimbare începând de mâine seară în privința precipitațiilor. Își vor face apariția aversele însoțite de descărcări electrice, poate și condiții de grindină. 

Mâine seară și noaptea de mâine spre poimâine, în partea de sud și de centru a teritoriului, apoi joi mai degrabă în zonele de deal și de munte, dar pe arii mai restrânse și în celelalte regiuni, vom avea instabilitate după temperaturile destul e ridicate pe care le avem astăzi și le vom avea și mâine pe parcursul zilei, temperaturi care ajung pe partea de sud și ai ales în vestul țării până spre 22 chiar 24 de grade.

Ziua de joi va fi ceva mai răcoroasă, apoi o nouă ușoară încălzire vineri și din nou în weekend o răcire însoțită de instabilitate în mare parte a țării.

Deci o vreme schimbătoare care va fi caracterizată și de variații importante de la o zi la alta în regimul temperaturilor.”, a spus Florinela Georgescu director în cadrul ANM, la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel