Andrei Caramitru o apără pe Clotilde Armand: Localele astea o să-i înnebunească pe toţi. Câștigă PSD

Foto: Clotilde Armand, Facebook
Foto: Clotilde Armand, Facebook

Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR Dan Barna, îi ia apărarea lui Clotilde Armand, candidatul USR la primăria Sectorului 1 şi anunţă că, în condiţiile în care forţele din opoziţie se ceartă, primăria va fi câştigată de PSD. 

"Localele astea o să îi înnebunească pe toţi. Şi - ca întodeauna când ai noştri înnebunesc - câștigă PSD.

Exemplu perfect. Sector 1 Bucureşti. Cea mai bogată şi importantă primărie (bugetul e cam de 2x cât al Clujului). Locuitorii profund anti-PSD. La ultimele alegeri - trebuia să câștige Clotilde Armand dar i-au fost suflate câteva voturi în ultima oră, în Secțiile unde nu avea observatori. Clotidle NU are contra-candidat de la opoziţie în Sectorul 1. Și ce se întâmplă? Hai să vedem:

- PNL îl lansează pe Tanase Stamule (pare ok omul, dar nu se poate compara nici ca CV, nici ca notorietate sau experiență cu Clotilde). Şi după lansează atacuri brutale prin presă împotriva lui Clotilde. Care le răspunde imediat. Război

- PLUS nu are vreo echipă (şefa e o fată de 25 de ani, necunoscută). Dar cere jumătate din consilieri cumva pe ochi frumoși.", a scris fostul consilier al lui Dan Barna pe Facebook. 

"I-aş închide pe toţi într-o cameră până se înţeleg"


"În loc să stea toţi la masă și să zică - Clotilde e candidatul comun. Hai sa vedem cum să facem să avem o majoritate mişto în sector să facem treabă, să discutăm de proiecte. Nu nu. Porcăială maximă. Prea mulţi bani probabil - prea multe interese. Clotilde are dreptate să zică 'domne, asta fiind situaţia, mai bine merg singură cu lista mea, fără PLUS şi fără PNL'. Şi cred că o să câştige chiar şi aşa. Eu oricum o votez, poate să candideze şi independent.

Eu ii știu pe toți personal. Îmi vine să îi închid într-o camera și să nu iasă de acolo până nu se înțeleg.", a conchis Andrei Caramitru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel