Andreea Antonescu, decizie după opt ani de căsătorie

Cantareata Andreea Antonescu a recunoscut ca are probleme in casnicie si ca se gandeste la divortul de sotul sau, dupa un mariaj de 8 ani, scrie romaniatv.net. 

Desi zvonuri in privinta unei separari au aparut inca de acum patru ani, abia acum Andreea Antonescu a vorbit deschis despre problemele pe care le are in casnicie, potrivit wowbiz.ro.

"Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț", a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a recunoscut că problemele în relație sunt cât se poate de reale. "Da, și distanța", a spus Andreea Antonescu.

"Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie", a spus una dintre prietenele artistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel