Anchetă a IPJ Timiş după ce unul din tinerii răniţi la Deta acuză doi poliţişti că i-au cerut mită

Unul din tinerii răniţi în scandalul din Deta, Ştefan Alexandru, a reclamat că cei doi poliţişti care au oprit autoturismul în care se afla şi au ridicat certificatul de înmatriculare al maşinii i-ar fi cerut mită pentru a-l lăsa să plece cu maşina, Poliţia Timiş declanşând o anchetă în acest caz.

urtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, duminică, că Ştefan Alexandru, unul dintre tinerii răniţi în urma scandalului din Deta, a reclamat la Poliţia din localitate că cei doi poliţişti de la Rutieră care au oprit, sâmbătă seară, maşina în care el se afla şi au ridicat certificatul de înmatriculare al acesteia i-au pretins "o sumă de bani" pentru a-l lăsa să plece cu autoturismul.

Mezdrea a spus că Ştefan Alexandru a sunat la 112 de acasă, după incident, iar apoi a mers la sediul Poliţiei din Deta, unde a dat o declaraţie verbală, el motivând că nu poate scrie deoarece este rănit la mână.

Potrivit sursei citate, Poliţia Judeţeană Timiş a declanşat o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă se confirmă ceea ce susţine Ştefan Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel