Alina Gorghiu dezvăluie de ce s-au răzgândit liberalii în privința Codului fiscal: Cum va vota PNL în Parlament

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a prezentat, marți seară, motivele care i-au determinat pe liberali să se întoarcă împotriva Codului fiscal, după ce l-au votat în Parlament. De asemenea, liderul PNL a explicat și cum va acționa în continuare PNL față de Codul fiscal în sesiunea extraordinară de la finalul lunii august.

”Vă spun ce s-a întâmplat între momentul votului unanim, la acel moment, din PNL pe Codul fiscal, până la cererea de reexaminare.

S-a întâmplat o situație care era aproape de noi, în Grecia, s-a întâmpl)at un anunț legat de Legea salarizării în domeniul bugetar, care presupune un alt impact bugetar (...)”, a declarat co-președintele PNL, în emisiunea ”Subiectiv”, de la Antena 3.

Vezi și: Moment fabulos la TV! Un liberal a primit mesaj de la partid și s-a sucit

”Până la urmă veți vota sau nu în sesiunea extraordinară acest Cod fiscal?”, a întrebat-o moderatorul Răzvan Dumitrescu pe Alina Gorghiu.

”Vă spun în secunda în care vom reuși să ne vedem în formulă extinsă, pentru că am văzut că PSD n-a spus 'nu' propunerii noastre de a face un dialog constructiv pe cele șase puncte pe care le-am avansat - stabilitate macro-economică, absorbție de fonduri, investiții, infrastructură (...)”, a răspuns Alina Gorghiu, moment în care moderatorul Răzvan Dumitrescu a intervenit: ”Deci vă veți întâlni?”.

”Da, înțeleg că dl Dragnea a spus că este disponibil să facă această întâlnire cu Partidul Național Liberal. Kelemen Hunor, liderul UDMR, astăzi, așa cum ați văzut public, a anunțat că este la fel de disponibil să ajungem la niște concluzii sau, cel puțin, să facem o dezbatere, și ar fi nepoliticos să vin eu cu niște propuneri acum, înainte de dezbatere”, a replicat liderul liberal.

Citește și: Ponta rupe tăcerea! De ce nu l-a susținut pe Dragnea în PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel