Ponta rupe tăcerea! De ce nu l-a susținut pe Dragnea în PSD

Premierul Victor Ponta a explicat, în ediția de luni a emisiunii ”Subiectiv”, de la Antena 3, care au fost motivele care l-au determinat să o susțină pe Rovana Plumb la alegerile pentru conducerea interimară a PSD, în detrimentul lui Liviu Dragnea.

”În momentul în care eu m-am decis să mă retrag din funcție, pentru argumentele pe care le-am prezentat, Liviu Dragnea era și el, la rândul lui, demisionar din funcție, din cauza condamnării. (...) Și, automat, Rovana Plumb, președintele Consiliului Național, nu are acest punct în care am fost atacat și eu, va fi atacat și Liviu”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat de moderatorul Răzvan Dumitrescu de ce nu l-a susținut pe Liviu Dragnea și a susținut-o pe Rovana Plumb, premierul a replicat: ”Din acest motiv: ați văzut ce mi se întâmpla mie. Eu veneam și spuneam: Am redus TVA-ul la alimente. 'Da, dar ești un penal care are un dosar!'. Bun! Noi suntem pe primul loc în Europa la creștere economică. 'Da, dar ești un penal care are un dosar de acum opt ani!'. Am asigurat banii pentru creșterea pensiilor și a salariilor. 'Da, dar ești un penal care acum opt ani ... '”.

”E un tip de propagandă destul de stupidă, de idioată așa, dar care dacă o spui zi de zi, dimineața, seara, la un moment dat nu mai poți să vorbești de lucrurile importante, că trebuie să răspunzi doamnei care țipă 'Demisia, că nu știu ce ...!'”, a mai spus Victor Ponta.

Vezi și: Ponta a făcut anunțul! Până când va sta la Palatul Victoria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel