Alina Gorghiu a dezvăluit cine NU va face parte din Guvernul PNL

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a dezvăluit cine nu va face parte din Guvernul condus de Cătălin Predoiu și care este momentul în care vor fi anunțate numele miniștrilor propuși de liberali.

”Aveți alături de dvs, acum, oameni care au fost la butoane și au întreținut de-a lungul timpului acest sistem care a dus România unde a dus-o. Veți mai guverna împreună cu ei, cu oameni care au fost în prima linie în guvernările anterioare, pentru că îi aveți în partid?”, a fost întrebată Alina Gorghiu, luni seară, la Realitatea TV.

”În mod normal, ar trebui să vă explic mai diplomat, dar am să vă răspund foarte direct și am să vă spun că absolut orice guvern condus de Cătălin Predoiu - nu pot să vă dau nume acum, nici nu le avem, dar pot să vă spun așa: că nu o să avem nici un ministru care s-a compromis la locul de muncă”, a răspuns liderul PNL

Întrebată ce înseamnă ”compromis”, Alina Gorghiu a explicat: ”Păi, dacă opinia publică ți-a spus, nu o dată, colegii ți-au spus, nu o dată, ci de mai multe ori, că măsurile pe care le-ai luat tu în ministerul pe care l-ai condus n-au fost nici în acord cu direcția partidului, n-au venit nici să se suprapună în agenda publică”.

Ulterior, co-președintele PNL a dezvăluit în premieră o informație: ”La începutul lunii octombrie, veți vedea cele trei-patru nume pe fiecare minister, cu care să puteți intra în dialog și care se vor pregăti intens să comunice și să critice activitatea proastă a Guvernului”.

Vezi și: Alina Gorghiu recunoaște detașarea dintre PNL și Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel