Alfred Simonis a închis telefonul la Antena 3. Discuţie aprinsă cu Cătălina Porumbel: Ce faceţi, vreţi să deveniţi moderator?

Facebook Alfred Simonis
Facebook Alfred Simonis

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a închis telefonul celor de la Antena 3 după o discuţie în contradictoriu cu moderatorul Cătălina Porumbel. 

Aceasta a intervenit iniţial într-o discuţie aprinsă pe care Alfred Simonis o purta cu deputatul USR Emanuel Ungureanu, în contextul unei eventuale susţineri a Guvernului Ciucă.de către PSD. 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi: 

E. Ungureanu: Vorbim despre omuleţii verzi din PSD care comunică cu preşedintele, acum vor comunica şi cu preşedintele. Văd că şi dl Simonis este uşor iritat de modul în care se predă PSD la Cotroceni, însă dincolo de vorbele acestea de clacă, aşa cum le mai spun eu, avem o premieră ciudată, avem un militar care conduce statul român. Nu ştiu dacă de la Ion Antonescu am mai avut o asemenea situaţie. Sper că e una temporară. Se vor folosi cuvinte ca responsabilitate. E clar că dl Iohannis nu vrea sub nicio formă USR la guvernare şi că reface cărămidă cu cărămidă USL-ul. Sigur că nu toţi PSD-iştii sunt de acord cu asta. 

C. Porumbel: Cine sunt omuleţii verzi, dle Ungureanu, dle Simonis? 

E. Ungureanu: Dacă pot să dau câteva nume, dl. Grindeanu, dl. Cazanciuc. 

Alfred Simonis: Haideţi să vă spun eu, că dacă vrem să vorbim prostii la televizor putem să o facem. Unu, domnul Ungureanu nu ne spune cui ne-am fi predat dacă votam cu Cioloş. Dacă votam cu Cioloş, nu ne predam, dacă votăm cu altcineva ne predăm. A doua chestie este că dacă Dacian Cioloş ar fi venit la discuţii cu PSD, l-am fi primit cu drag, am fi ascultat ce propune. Nu s-a întâmplat. 

În al treilea rând, situaţia în care USR a adus România conducând ministerul Sănătăţii în ultimul an ne lasă mai puţine opţiuni decât ne-am fi dorit să avem. Suntem constrânşi de faptul că mor 500 de oameni pe zi, dle Ungureanu. 

E. Ungureanu: A, deci e responsabilitate. 

A. Simonis: Ştiu că dvs sunteţi un om decent. Să veniţi să apăraţi modul în care USR a condus România şi ministerul Sănătăţii în ultimul an... 

Aici a intervenit Cătălina Porumbel cu un comentariu care l-a deranjat pe Alfred Simonis. 

"Cearta continuă, o auzim de luni bune", a punctat moderatorul. 

Iată mai jos dialogul care a urmat: 

A. Simonis: Dacă vă deranjează putem să ne retragem. Nu asta e ideea, să ne spunem punctul de vedere fiecare? 

C. Porumbel: Ce faceţi, dle Simonis, vreţi să deveniţi moderator? 

A. Simonis: Nu, dar nu înţeleg. Cum adică cearta continuă? Păi dacă ne întrebaţi, noi răspundem, nu? 

C. Porumbel: Aveţi un dialog mai contondent. Trebuie să vă cer aprobare pentru cuvintele pe care le folosesc? Puteţi să ieşi din emisiune, dle Simonis, dacă vă reţinem din program, sunteţi cam iritat azi. 

A. Simonis: Nu înţeleg cum ne certăm dacă ne susţinem punctul de vedere. Ok, vă doresc o zi bună. 

C. Porumbel: Foarte bine, la revedere dle Simonis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel