Alexandru Ciocan, noul președinte al Federaţiei Române de Ciclism

Facebook - CMS MTB Moinești
Facebook - CMS MTB Moinești

Noul președinte al Federaţiei Române de Ciclism este fostul ciclist Alexandru Ciocan. Acesta a câștigat alegerile desfășurate în cadrul Adunării Generale de sâmbătă. 

Vicepreşedintele în exerciţiu al FRC, Cătălin Sprînceană, a declarat, pentru Agerpres, că Alexandru Ciocan a fost votat pentru un mandat de 4 ani de 47 dintre cei 74 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală. Rezultatele celorlalţi trei candidaţi sunt următoarele: Szabolcs Sebestyen - 21 de voturi, Traian Vasile Goga - 3 voturi, Mariana Macovei - 3 voturi.

Alexandru Ciocan va ocupa astfel postul de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism rămas vacant după numirea lui Eduard Novak în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

Ciocan este un fost ciclist de performanţă, multiplu campion naţional cu nenumărate participări la Tururile României, Greciei, Bulgariei şi Turciei. După retragerea din activitate a fost antrenor, organizator de competiţii de şosea, dar şi comentator al competiţiilor de ciclism de la Eurosport.

Tot sâmbătă au avut loc alegeri şi pentru cele două posturi de vicepreşedinte al FRC. Acestea au fost câştigate de Cătălin Sprînceană, care a câştigat un nou mandat cu 47 de voturi, şi de Ovidiu Burghelea, care a obţinut 44 din sufragii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel