Alegeri FRH. Narcisa Lecușanu, susținere din partea cluburilor

Fosta jucătoare Narcisa Lecuşanu (41 de ani), care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Handbal, a declarat, marţi, că reprezentanţii cluburilor i-au spus că este nevoie de o schimbare la conducerea FRH. 

„Handbalul românesc are nevoie de o dezvoltare mai mare, are nevoie de o reconstrucţie la toate nivelurile. Pentru că handbalul juvenil suferă foarte mult, apoi şi antrenorii au nevoie de mai multă încredere şi mai mult sprijin. Ceea ce există la nivel internaţional trebuie transferat şi în handbalul românesc. Există resurse umane, există putere, mai trebuie să existe şi voinţă. Eu cred în şansa mea. Votul este în mâna oamenilor de handbal. Ei m-au sunat şi mi-au spus că este nevoie de o schimbare la federaţie. Eu cred în ei. Mulţi nu au curaj să vorbească, dar până la urmă ei au şansa să voteze pentru a le fi bine. Eu mi-am arătat disponibilitatea, acum votul este în mâna lor. Dacă mă vor vota, eu voi fi un preşedinte care va lucra alături de ei, pentru un handbal mai bun", a spus Lecuşanu, aleasă la sfârşitul anului trecut în funcţia de membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal.

Motivată pentru candidatură


„Mi-am depus candidatura pentru că îmi pasă şi de mai bine de 8 ani lucrez în administraţie. Am început de jos, am făcut referate, am pus echipamente în genţile fetelor de la loturile naţionale, dar am şi reprezentat România la diverse congrese internaţionale. Încet, am reuşit să ajung în board-urile anumitor foruri, am ajuns şi în Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal, iar pasul cel mai mare a fost când am devenit membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale. Este ceva extraordinar să ai contact cu handbalul mondial", a adăugat ea.

Alegeile FRH, stabilite pentru 14 februarie


Fosta handbalistă a menţionat că va lucra la conducerea federaţiei alături de vicepreşedinţii care vor fi aleşi de Adunarea Generală.

„Vicepreşedinţii şi membrii Consiliului de Administraţie sunt votaţi de Adunarea Generală, aşa că, dacă voi câştiga, voi face echipă cu cine va fi ales. Împreună putem face proiecte frumoase, care sunt realizate în plan internaţional şi care pot fi implementate şi la noi. S-a tot vorbit în ultimul timp de regulamente neclare, de regulamente interpretate după cum crede unul sau altul... Eu aş vrea să încheiem această etapă şi să începe una curată, cu oameni care iubesc handbalul", a precizat Lecuşanu.

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Handbal vor avea loc în 14 februarie, de la ora 11,00, la Rin Grand Hotel din Capitală. Până în prezent şi-au anunţat intenţiile de a candida Alexandru Dedu, Narcisa Lecuşanu, Robert Licu şi Steluţa Luca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel