Alegeri FRH. Lecușanu, declarații șoc din culise

Alexandru Dedu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal cu un vot în plus față de Narcisa Lecușanu. Fosta handbalistă a declarat că nu va colabora cu președintele FRH și nici nu va mai candida la viitoarele alegeri.

Alexandru Dedu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, cu un mandat până în 2022, după ce a câştigat alegerile la un singur vot diferenţă, 100 faţă de cele 99 primite de contracandidata lui, Narcisa Lecuşanu, cu prilejul Adunării Generale de alegeri de la FRH, desfăşurată miercuri la RIN Grand Hotel.

„Telefoanele din spate" 

„Mă aşteptăm să fie o luptă. Ştiu ce s-a întâmplat în ultimul timp, telefoanele din spate care s-au dat", a declarat Lecușanu. 

Lecuşanu a adăugat că nu crede că va putea colabora cu Alexandru Dedu în viitor şi a respins ideea unei noi candidaturi peste patru ani.

„Dacă nu am putut colabora în primii mei doi ani când am fost vicepreşedinte, îmi e greu să cred că vom colabora în următorii patru ani. Nu ştiu, vom vedea, va trebui să treacă timp şi voi vedea. Cu siguranţă nu voi mai candida la viitoarele alegeri. Am zis că acum e şansa mea şi sunt pregătită. Acum eu i-am vrut, ei nu m-au vrut. Le urez succes şi sper din suflet să le meargă bine şi într-o zi să vedem Liga Naţională de fete branduită nu cu flori, că mi se pare o jignire Liga Florilor. E tot handbal, e la fel de dur ca al băieţilor. Şi dacă mă uit şi la băieţi nu ştiu ce înseamnă Liga Zimbrilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel