Alegeri FRH. Alexandru Dedu, reales președinte

Dan Carp / 14 feb 2018 / 17:37 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alexandru Dedu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, cu un mandat până în 2022, după ce a câştigat alegerile cu un singur vot diferenţă. 

Dedu a câștigat cu 100 de voturi, faţă de cele 99 primite de contracandidata lui, Narcisa Lecuşanu, cu prilejul adunării generale de alegeri de la Federația Română de Handbal, desfăşurată miercuri, la Rin Grand Hotel.

Printre obiectivele stabilite de Alexandru Dedu se numără:

 

Participarea Loturilor Naționale la cât mai multe Turnee Finale (Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale și Europene). Cum?

- Antrenori de top pentru Echipele Nationale, la toate nivelurile, remunerați corespunzător pregătirii și realității handbalului. Staff-uri tehnice complete și competente.
- Asigurarea celor mai bune posibile condiții pentru pregătirea Loturilor Naționale
- Întocmirea unui calendar de pregătire similar cu al celor mai bune echipe cu care concurăm la nivel internațional
- Continuarea stimulării financiare în vederea îndeplinirii obiectivelor stabilite
- Armonizarea calendarului intern cu cel internațional pentru suplimentarea programului de pregătire dedicat Echipelor naționale
- Decontarea cheltuielilor de transport pentru toți participanții la acțiunile Echipelor Naționale, inclusiv Juniori și Tineret

Deschiderea a 2 noi Centre Naționale pentru Juniori Feminin + 2 Masculin. Scopul final este să avem 4 Centre, atât la fete, cât și la băieți, în care tinerii să beneficieze de pregătire centralizată, la sfârșitul săptămânii jucând pentru Cluburile de proveniență. În momentul în care avem 4 Centre, distanțele de parcurs sunt rezonabile. Cum?
- Cu ajutorul MEC, MTS și COSR, dar și în funcție de puterea financiară a FRH
- Prin accesarea programelor specifice din fonduri europene

Stimularea creșterii bazei de selecție și reducerea vârstei la care copiii fac cunoștință cu Handbalul.Cum?
- Organizarea Festivalului de Minihandbal pe două categorii de vârstă: 6 – 8 ani și 8 – 10 ani. Costurile de cazare, masă și cele aferente organizării competiției (pentru 16 persoane per Club) sunt suportate de Federație
- Toate Cluburile care au minim 16 copii cu vârsta între 6 - 10 ani, înregistrați la AJH-ul de care aparțin, vor primi de la FRH un kit complet de Minihandbal.

 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23