ALDE și PRO România și-au unit forțele într-un singur partid, PRO România

Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta  Foto: Facebook
Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta Foto: Facebook

"De mai bine de o lună, atât cât a trecut de la momentul acestei fuziuni, suntem o singură voce, a românilor care vor și trebuie să iasă din această criză", precizează Alde într-o postare pe Facebook.

Sănătoși, cu familiile tefere, cu aceleași locuri de muncă și, mai presus de toate, hotărâți să facem din România țara care ține cu românii ei!

Partidele au ca scop să reprezinte comunităţi şi să promoveze politici bune. Românii îşi aduc aminte atât despre Călin Popescu-Tăriceanu, cât şi despre Victor Ponta cum au guvernat, de rezultatele bune ale guvernelor pe care le-au condus.

Acum, în 2020, suntem în faţa unei crize, probabil mai mari decât cea din 2010 şi, oricum, o criză mult mai mare decât am avut în ultimii 30 de ani. Problema din nou se pune: "Cine ne poate scoate din criză?" Nu ne scoate o ideologie din criză, ne scot nişte măsuri concrete. Acum se pune problema cine ştie în 2021 să ne scoată din criză sau cine ne ţine în criză şi, din punctul acesta de vedere, experienţă pe care cei doi premieri pe care i-a avut România, echipele de candidați de la ALDE și PRO România care merg pe aceeași listă sunt un argument pentru ca oamenii să voteze PRO România.

Pachetul de măsuri pe care PRO România îl propune și pe care toți membrii ALDE îl susțin are componente şi liberale în ceea ce priveşte economia şi componente sociale pentru că, pe de-o parte, este nevoie să ajutăm oamenii care sunt afectaţi de criză. Programul nostru comun prevede măsuri care sunt direcţionate către ajutorarea celor care nu au un venit minim. Programul pe care noi îl prevedem dă un ajutor de până la 2.000 de lei pentru o persoană singură şi câte 1.500 de lei de persoană, dar nu mai mult de 4.500 de lei de familie, în aşa fel încât să completăm veniturile pe care le au cu un venit minim, de criză, care să-i ajute să depăşească această perioadă dificilă.

Vedem că întreprinderile sunt lovite şi mai cu seamă întreprinderile mici şi mijlocii româneşti pentru că multinaţionalele au suficientă acumulare ca să poată să treacă prin criză şi pentru acestea există o schemă, un sprijin economic de criză pe care l-am prevăzut în programul comun, care să le permită să supravieţuiască, pentru că riscul pe care noi îl întâmpinăm este să vedem aceste întreprinderi să intre în colaps şi pierzând locurilor de muncă.

ALDE și PRO România s-au unit pentru a fi mai puternici în fața lipsei de pricepere și de asumare a actualilor guvernanți, care dau vina pe români pentru orice, și care nu pot face mai mult decât să ne închidă cu totul, dar asta numai după ce își vor termina de numărat voturile în data de 6 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel