Al Treilea Război Mondial va începe curând. PROFEȚIA care cutremură lumea

Horacio Villegas, un astrolog acreditat şi autointitulat "Mesagerul lui Dumnezeu", a prezis cel de-Al Treilea Război Mondial care  va începe în câteva  luni.


Potrivit acestuia, cel de-Al Treilea Război Mondial va începe peste doar câteva luni, în ziua când se vor aniversa 100 de ani de la apariția Fecioarei Maria celor trei copii  la Fatima.

Acest lucru s-a întâmplat în 1917 în Portugalia, între 13 mai și 13 octombrie,  cei trei mici păstori  afirmând  că au fost vizitați de către  Fecioara Maria de șase ori. Apariția este acum cunoscută sub numele de Maica Domnului de la Fátima.

Horacio Villegas este  recunoscut pentru predicțiile sale cu privire la instalarea lui Donald Trump la Casa Albă sau despre războiul din Siria.

[citeste si]

Villegas a precizat pentru Daily Star : "Mesajul esențial pe care oamenii trebuie să-l știe ca să fie pregătiți pentru ce urmează este că, între 13 mai și 13 octombrie 2017, războiul va începe și va aduce distrugere și moarte".

Conflagrația va fi una devastatoare fiind precedată de o serie de "acţiuni militare bazate pe informaţii false", în care vor fi implicate Siria şi Coreea de Nord.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel