Aglomeraţie la PTF Nădlac II. Șoferii aşteaptă zeci de minute la ieşirea din ţară

vama
vama

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II este foarte intens, duminică, când la ora prânzului se aştepta timp de 40 de minute pentru controlul documentelor pe sensul de ieşire din ţară, însă de dimineaţă acest punct era cel mai aglomerat de la graniţa cu Ungaria, deşi controlul se face pe şase artere.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Matei Filip-Ionuţ, a declarat, pentru AGERPRES, că în punctul de control situat pe autostrada pan-europeană a fost suplimentat numărul arterelor de ieşire din ţară. În timp ce în mod obişnuit aici se folosesc trei benzi de ieşire, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să mai deschidă trei, însă chiar şi aşa se aşteaptă 40 de minute pentru control, faţă de 15 minute în zilele anterioare.

Conform autorităţilor, majoritatea celor care ies din ţară sunt turişti români care merg în excursii în ţări apropiate sau la ştrandurile din Ungaria.

La PTF Nădlac I (situat pe DN7), se aşteaptă doar 10 minute pentru control, însă nici punctele Vărşand şi Turnu nu sunt aglomerate, astfel că poliţiştii de frontieră arădeni recomandă folosirea acestora pentru tranzitarea graniţei cu Ungaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel