Află ce modele de mașini vor apărea pe piață în 2013

masini
masini

Anul acesta vine cu lansări importante pe piața auto, primele fiind modele deja prezentate la Salonul Auto de la Paris. Indiferent de marcă, majoritatea autovehiculelor au un lucru în comun: motoare mai economice pentru un consum cât mai mic! 

Volkswagen Golf 7. Producătorul german lansează în acest an cea de-a șaptea generație a celebrului Golf. Comparativ cu modelul precedent, noul Volkswagen este cu 100 de kilograme mai ușor, iar noile motorizări TSI și TDI au un consum și emisii de CO2 cu până la 23% mai mici. Totodată, Golf 7 este mai ieftin decât predecesorul său, prețul, în România, pornind de la 15.422 de euro.

Kia Pro Ceed. Pentru anul 2013, Kia a pregătit cea de-a doua generație a modelului compact Pro Ceed,  în trei uși, cu un design modern și elegant. Noul model va avea două motorizări de bază, de 1,4 si 1,6 litri, cumpărătorii putând opta și pentru o variantă turbo a celui din urmă. Kia Pro Ceed va fi comercializat începând din primăvară, prețul urmând a fi anunțat în perioada următoare.

Citroen DS3 Cabrio. Începutul de an aduce un model nou în familia DS a celor de la Citroen. Producătorul francez va lansa în curând versiunea Cabrio a popularului DS3, care în doar doi ani s-a vandut în 180.000 de unități. Noul autovehicul va fi disponibil în toate cele 10 variante de motorizare ale modelului hardtop și va fi cu doar 25 de kilograme mai greu. Mai mult, Citroen promite și o versiune care emite doar 99 g/km de CO2.

Mini Paceman. Anul 2013 aduce și un nou model al mărcii Mini. Este voorga despre Paceman, versiunea în trei uși a crossoverului Countryman. Una dintre noutăți se regăsește în interiorul mașinii, unde bancheta din spate a fost înlocuită de două scaune rabatabile. Modelul Paceman va fi disponibil în patru variante de motorizare, două de benzină și două diesel, iar prețul începe de la 25.234 de euro.

Opel Adam. Prezentat oficial anul trecut, la Paris, Opel Adam va ajunge în showroomuri până la sfârșitul lunii. Noul model, care poartă numele fondatorului brandului, are o lungime de doar 3,7 metri și va fi disponibil pentru început în trei variante de motorizare. Prețul pentru Opel Adam va varia între 10.000 și 15.000 de euro, în funcție de echipare.

Ford Mondeo. Producătorul american a pregătit pentru prima jumătate a acestui an o nouă generație a celebrului Mondeo. Acesta va fi disponibil în trei tipuri de caroserie  și o gamă variată de motorizare, care include motoarele EcoBoost de 1,6 si 2,0 litri și două versiuni diesel, de 1,6 și 2,0 litri. Noutatea noului model o reprezintă airbagurile din centură, create în special pentru pasagerii din spate, care se declanșează în 40 de milisecunde.

Mazda 6. Tot din ianuarie, în showroomurile din țară vor fi disponibile modelele Mazda 6. Cu ajutorul tehnologiei SKYACTIV, producătorul japonez promite o mașină cu cel mai bun consum din clasa sa. Noua Mazda va fi disponibilă în patru variante de echipare, ale căror prețuri variază între 21.690 și 33.190 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel