Adriana Săftoiu, mesaj pentru Orban după alegerile din filiale: Adună ce a semănat

Facebook Adriana Săftoiu
Facebook Adriana Săftoiu

Adriana Săftoiu, deputat PNL între 2016 şi 2020, a avut un mesaj pentru Ludovic Orban, după ce Violeta Alexandru a pierdut alegerile la PNL Bucureşti. 

"Din păcate, Ludovic, și implicit PNL, adună ce a semănat. Când refuzi gândirea critică si crezi că asta e cheia succesului să cumperi loialități fără să ții cont că cei cumpărați mereu vor fi cumpărați de cei care pot da mai mult decât poți da tu, vei ajunge unde ai ajuns. Fără o minimă morală, fără o minimă etică, nici o șansă spre mai bine. Cine dă mai mult e câștigătorul. Și turma la asta se uită. Cine dă", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook. 

Profesorul Bogdan Teodorescu a identificat punctele slabe ale lui Orban 

"Din punctul meu de vedere, dl Orban are două puncte slabe. Primul este că domnia sa a condus partidul care a pierdut alegerile. Primind 25%, el a primit din partea cetăţeanului României un vot de neîncredere. Era premier şi preşedinte al PNL. Nu e relevant că a demisionat din funcţia de prim-ministru, relevant e că cetăţeanul i-a transmis un mesaj dlui Orban. Ca urmare a unor jocuri de care nu are sens să pomenim acum, ei au revenit la putere. Poziţia sa în spaţiul public românesc a fost definită de pierderea alegerilor. 

Al doilea punct slab este negocierea Guvernului. În care există acel moment care va intra în cărţile de istorie. Dl Orban, pentru a-şi securiza poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a renunţat la o sumă de ministere, unele considerate foarte importante de PNL, pe care le-a dat aliaţilor. Domnia sa are aceste două puncte slabe care îi sunt reproşate şi în gura mare şi în tăcere. Un om care a fost respins electoral are şanse mai mici să ducă partidul mai departe. Un om care s-a pus pe sine în faţa partidului este un om despre care organizaţia poate să aibă o părere proastă. Este partea vulnerabilă a dlui Orban", a spus Bogdan Teodorescu la DC NEWS TV. 

"Pe de altă parte, dl Cîţu este scutit de aceste două vulnerabilităţi. Toată lumea poate avea vulnerabilităţi, dar nu le are pe acestea două. Se mai adaugă o realitate. Acel gest de demitere a lui Vlad Voiculescu a fost văzut de o parte dintre liberali ca un gest de revanşă", a mai punctat profesorul. 

VEZI Congres PNL. Orban, două puncte slabe! Teodorescu: ”I-a transmis un mesaj!”. Ce spune despre Cîțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel