Urmărește emisiunea live


Adriana Săftoiu, despre poza cu Orban lăsat singur la Cluj: Spune mai multe despre cel care a făcut-o...

Adriana Săftoiu, deputat PNL între 2016 şi 2020, a reacţionat după ce în spaţiul public a apărut o fotografie cu Ludovic Orban, preşedintele PNL, lăsat singur pe scaun la alegerile pentru PNL Cluj, în timp ce liderii liberali erau pe scenă lângă Florin Cîţu. 

"Știți aia cu o poză cât o mie de cuvinte... doar că de data asta poza spune mai multe despre cel care a făcut-o decât despre cel care e în ea... și nu spune de bine.

PS: Evident, pentru cei care intreabă în privat, că e vorba despre acea fotografie de la Cluj", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Orban, prima reacţie după fotografie 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost nevoit să se urce pe scenă la Cluj, într-o situație cel puțin stânjenitoare: Florin Cîțu tocmai își anunțase echipa de lideri PNL care îl susține și i-a invitat rând pe rând, pe toți alături de el, pe scenă. După o prezentare fastuoasă, cu aplauze și felicitări reciproce, Orban a urcat pe scenă și a spus că totuși PNL este mult mai mare decât echipa prezentată anterior. 

Candidatul la șefia PNL Florin Cîțu a spus la conferința de alegeri de la PNL Cluj că a început această cursă cu 2,3 oameni lângă el, dar că acum își construiește o echipă, despre care e convins că va deveni „echipa PNL”. Apoi el a chemat pe scenă, rând pe rând, primari și șefi de filiale care îl susțin la congresul din 25 septembrie.

Imediat după evenimentul prezentat de Florin Cîțu a urmat la cuvânt președintele PNL Ludovic Orban.

„Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului Florin Cîțu, eveniment care probabil se petrece la Cluj, aproape la jumătatea conferințelor județene. Toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu și echipei domnului Cîțu că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă, că PNL are capacitatea de a lua decizii pentru că la baza PNL au stat membri cu coloană vertebrală, membri de caracter, membri care au dus toate bătăliile importante, care au participat la toate victoriile PNL și care, până la urmă, sunt cei care vor decide viitorul PNL”, a spus Orban.

VEZI Ludovic Orban, primul mesaj după situația stânjenitoare de la Cluj, în care a fost pus de Florin Cîțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel