Adrian Rădulescu candidează la şefia PMP

Fostul consilier prezidenţial, Adrian Rădulescu, va candida pentru funcţia de preşedinte al PMP, la primul Congres organizat al formațiunii.

Adrian Rădulescu, preşedintele PMP Dâmboviţa, este primul membru PMP care şi-a depus candidatura până în acest moment pentru şefia PMP. Alegerile interne din PMP vor fi uninominale, iar termenul pentru depunerea candidaturilor a fost prelungit până în seara zilei de joi, deşi ultimul anunţul anterior vorbea de 5 iunie, ora 14.00.

„Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a decis astăzi organizarea primului Congres al formaţiunii, în data de 7 iunie. De asemenea, Colegiul Naţional a adoptat o rezoluţie potrivit căreia Partidul Mişcarea Populară îşi afirmă disponibilitatea de a participa la o construcţie politică de dreapta, însă nu va fuziona cu un alt partid", se arată într-un comunicat al PMP.

VEZI ȘI: Rădulescu, Berca și Moldoveanu pleacă de la Cotroceni

În cadrul Congresului din 7 iunie, vor fi aleşi preşedintele, vicepreşedinţii PMP, secretarul general şi cei doi secretari generali adjuncţi şi va fi stabilită structura unui Consiliu Executiv Naţional, viitorul organ de conducere al partidului, care va fi compus din 24 de membri. La Congres vor participa aproximativ 1000 de delegaţi ai organizaţiilor PMP din ţară şi din diaspora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel