Adrian Mutu va apărea într-un film. Vezi în ce producție

Adrian Mutu va apărea într-un film documentar care va fi difuzat anul viitor.

Adrian Mutu, legitimat acum la echipa indiană FC Pune City, va apărea într-un documentar realizat în Marea Britanie, care va prezenta ce s-a întâmplat cu mai mulți fotbaliști după ce cariera lor a intrat în declin ori au agățat ghetele în cui, scrie ziarul Daily Record.

Intitulat "The Faded Footballer", documentarul va prezenta ce s-a întâmplat cu unii dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai lumii, care vor vorbi despre situația lor. Unii dintre acești jucători au încetat să mai fie îndrăgostiți de sportul practicat, iar cariera altora a intrat în declin din cauza unor circumstanțe excepționale.

Printre fotbaliștii a căror carieră a fost afectată de grave probleme s-a numărat și Adrian Mutu, care atunci când juca la Chelsea a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină, iar mai târziu, când evolua la Fiorentina, a fost controlat pozitiv la sibutramină.

Filmul produs de Adam Labno prezintă și cazul fostei vedete a lui Glasgow Rangers, Paul Gascoigne, cunoscut pentru problemele sale psihice, legate de consumul de alcool.

În documentar ar urma să apară și brazilienii Adriano și Denilson, primul fiind la un moment dat coleg cu Mutu la Parma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel