Adina Vălean spune categoric ”NU” ACTA

Adina-Valean--Nu-am-nici-un-interes-la-Rosia-Montana-
Adina-Valean--Nu-am-nici-un-interes-la-Rosia-Montana-

Europarlamentarul PNL Adina Vălean informează publicul din România că nu este adepta schimbărilor de opinie de la o săptămâna la alta și declară că nu-și va modifica decizia în legătură cu ACTA, iar votul său va fi unul împotrivă, contracarând astfel zvonurile potrivit cărora grupul liberal din PE ar vota Acordul Comercial de Combatere a Contrafacerii.

"În urma zvonurilor apărute în media de azi, citând surse din Parlamentul European și făcând referire directă la persoana mea, în calitate de europarlamentar liberal, membru al Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie din PE, declar public că nu am fost, nu sunt și nu voi fi în favoarea ACTA. În cazul în care ACTA se va vota în Parlament, votul meu va fi împotrivă”, afirmă europarlamentarul liberal într-un comunicat de presă.

Deoarece întodeauna părerile sale despre ACTA le-a făcut publice în diverse comunicate de presă și interviuri care i-au fost solicitate pe acest subiect, Adina Vălean susține că întotdeauna a fost fermă în declarațiile sale, fără a-și modifica opiniile de la o săptămână la alta.

”Nu aș vrea ca publicul din România să fie informat greșit cu privire la intențiile mele și nici nu vreau să se creadă că sunt genul de persoană care își schimbă opiniile de la o săptămâna la alta, așa cum se insinuează în articol”, afirmă europarlamentarul Adina Vălean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel