Accident în lanț pe Valea Oltului. Patru persoane, rănite. Traficul, BLOCAT

Accident în lanț pe Valea Oltului /  Sursă foto: Pixabay
Accident în lanț pe Valea Oltului / Sursă foto: Pixabay

Un accident în lanț s-a produs pe Valea Oltului. patru persoane au fost rănite, iar traficul în zonă este blocat.

Un accident în lanț s-a produs pe Valea Oltului. Patru persoane au fost rănite, iar traficul în zonă este blocat, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

"Pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 237+400 metri, în zona localității Câineni, județul Vâlcea, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autocamioane și patru autoturisme. Impactul s-a soldat cu rănirea ușoară a patru persoane. Circulația este întreruptă în ambele sensuri.", informează Infotrafic.

Accident mortal în Constanța, tot azi

Tot astăzi, în Constanța s-a produs un accident mortal. Poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi, luni, cu privire la faptul că pe DN3, pe sensul dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier, transmite Mediafax.

Impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani și vătămarea corporală gravă a celeilalte șoferițe, precum și a unui pasager, un bărbat, de 23 de ani, precizează Poliția. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, iar oamenii legii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului.

 

Accident grav. O tânără a intrat cu mașina în șanț

O femeie în vârstă de 25 ani a fost rănită după ce maşina pe care o conducea a ieşit, luni, de pe carosabil, a intrat într-un șanț şi apoi într-un gard. Accidentul a avut loc în localitatea Sagna, pe DJ 207D, în județul Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără de 25 de ani, din Bîra, conducea un autoturism pe DJ 207D, în localitatea Sagna, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, moment în care a intrat într-un şanţ şi apoi în gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, scrie Realitatea.net.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă. 

VEZI ȘI: Doliu în folclorul românesc. Artistul Corin Dobrinescu a fost spulberat de o mașină în plină stradă / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel