Tragedie în Botoșani. Fiul unor oameni de afaceri și-a pierdut viața într-un accident rutier

Tragedie în Botoșani. Fiul unor oameni de afaceri și-a pierdut viața într-un accident rutier  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Tragedie în Botoșani. Fiul unor oameni de afaceri și-a pierdut viața într-un accident rutier / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Fiul administratorilor de la Popas Cucorăni a decedat duminică dimineață într-un cumplit accident rutier din Botoșani.

Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Popasul Cucorăni, a decedat duminică dimineață într-un accident rutier produs pe raza localității Cervicești, în județul Botoșani.

Iulian Cojocaru, în vârstă de 27 de ani, se întorcea de la Dorohoi spre Botoșani iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul  era singur în mașină. La fața locului a ajuns un echipaj de la descarcerare și o ambulanță dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața cunoscutului saxofonist.

"În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțe producerii accidentului. În funcție de rezultate, va fi dispusă o soluție procedurală", a afirmat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Iulian Cojocaru era căsătorit și avea un copil, precizează ȘtiriBotoșani.

Într-un alt accident de mașină și-a pierdut viața un artist de muzică populară

Ieri, în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat.

Victima, în vârstă de 54 de ani, este Corin Dobrinescu, de profesie inginer, absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Scolii de Arte si Meserii din Sibiu- secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Centrul Creației Vâlcea a postat, cu ocazia acestui tragic eveniment, un mesaj emoționant: "Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată." (citește mai multe AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel