A vrut să fie crimă, dar i-a ieşit sinucidere. Un tânăr de 24 de ani şi-a tăiat gâtul de focul concubinei

crima
crima

Moarte suspectă într-un cartier de la periferia Constanţei. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit cu gâtul tăiat, la scurt timp după ce a încercat să-şi ucidă fosta iubită. Poliţiştii cred că este vorba despre o sinucidere pasională, dar nu exclud nici varianta unei crime.

Un tânăr a fost găsit de vecini într-o baltă de sânge, ieri după-amiază, într-un imobil din cartierul constănţean Abator. Vecinii au chemat imediat poliţia, după ce un locatar din zonă a sunat la 112, anunţând că o femeie, aproape dezbrăcată, a sărit de la etajul 1 al imobilul de pe strada Vasile Marcovici.

"O persoană de sex feminin în vârstă de 27 de ani şi-a acuzat concubinul că a vrut să o omoare cu un cuţit, dar s-a ferit sărind de la etajul unu pe unul dintre geamuri. Concubinul este decedat în casă", a spus comisarul şef Flrin Manucu de la IPJ Constanţa.

După o relaţie de un an, tânăra a decis să-şi părăsească iubitul. Miercuri, tânărul a sunat-o şi a rugat-o să vină să stea de vorbă. Tânăra a mai susţinut că i-a spus lui Cristea că nu vrea să mai aibă de-a face cu el, iar iubitul s-a înfuriat şi a vrut să o ucidă. Ea le-a spus poliţistilor că s-a speriat, a deschis primul geam care i-a ieşit în cale şi a sărit în gol de la aproape patru metri. A scăpat doar cu nişte zgârieturi.

Iniţial anchetatorii au suspectat că au de-a face cu o crimă însă s-au elucidat când au găsit, notate pe un colţ de hârtie, câteva rânduri fără şir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel