Germania deschide piaţa muncii, pentru muncitorii sezonieri

Germania va liberaliza piaţa muncii pentru muncitorii sezonieri, începând cu 1 ianuarie 2011, a declarat anunţat Emil Boc la finalul întrevederii de la Palatul Victoria cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

"Salutăm decizia Germaniei de a liberaliza piaţa muncii pentru lucrătorii sezonieri, de la 1 ianuarie 2011", a spus Boc, la Palatul Victoria.

"Am discutat şi despre faptul că statul român face toate eforturile ca să îşi onoreze obligaţiile financiare pe care le are faţă de firme, inclusiv faţă de firmele germane, astfel încât datoriile pe care statul le are faţă de aceste firme să nu constituie un element de blocaj în economie", a adăugat Boc.

Întrebată la rândul său de jurnalişti dacă a discutat cu premierul Boc despre datoriile în valoare de 143 milioane euro faţă de firmele germane şi dacă a primit un răspuns pozitiv, Angela Merkel a răspuns afirmativ.

Citeşte şi:

Merkel ne cere să continuăm reformele în Justiţie şi ne promite asistenţă pentru a atrage bani de la UE. Ce i-a promis Boc: 143 de milioane de euro şi o cotă unică de 16%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel