1,4 milioane de lei din taxa de barieră pentru bugetul local al Constanței

bariera mamaia
bariera mamaia

Municipalitatea Constanţa a încasat în această vară suma de 1,4 milioane de lei din taxa de barieră percepută la intrarea în staţiunea Mamaia.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa, din activitatea de încasare a taxei de acces în staţiunea Mamaia s-au încasat, în perioada 15 iunie - 15 septembrie, 1,4 milioane de lei. Conform sursei citate, banii se vor folosi pentru curățenia orașului, iluminatul puiblic și pentru organizarea evenimentelor gratuite.

Taxa de acces se achită la intrarea în staţiunea Mamaia pe toată perioada sezonului estival, de către şoferii autovehiculelor care nu au număr de înmatriculare în judeţul Constanţa, precum şi de către conducătorii autovehiculelor cu numere provizorii (leasing), care nu au domiciliul în Constanţa.  Astfel, până în 15 septembrie, pentru o intrare în Mamaia şoferii au plătit 3 lei, abonamentul de 24 de ore a costat 4 lei, cel pentru şapte zile - 25 de lei, iar pentru abonamentul valabil pentru întregul sezon estival s-au achitat 250 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel