Teoriile CONSPIRAȚIEI. Ce este cometa pe care a aterizat Philae

Miercuri după-amiază, Agenția Spațială Europeană (ASE) a mai bifat un succes răsunător, primul în istorie de acest fel, și anume robotul Philae a aterizat pe o cometă.

La fel cum aselenizarea și moartea lui Elvis Presley sunt privite cu scepticism de mulți, intrând deja în categoria conspirațiilor mondiale, la fel s-a întâmplat și cu robotul Philae, notează „The Guardian”.

Potrivit unui e-mail publicat pe site-ul UFOSightingsDaily.com, care se ocupă de observarea aparițiilor extraterestre, această misiune ar fi de fapt o strategie de acoperire a intereselor NASA și Agenției Spațiale Europene de a cerceta natura extraterestră a cometei.

Citește și: Google, logo. Plasarea robotului Philae pe cometa Ciurimov-Gherasimenko

E-mailul, care ar aparține unui angajat ASE, acuză agenția de „mușamalizări strigătoare la cer” în încercarea de a ateriza pe cometa în mișcare.

„Să nu credeți niciun moment că o agenție spațială decide subit să cheltuiască miliarde de dolari pentru a construi și trimite o navetă spațială într-o călătorie de 12 ani, doar pentru a face câteva instantanee ale unei comete alese absolut întâmplător. Cometa 67P NU este o cometă. În urmă cu vreo 20 de ani, NASA a început să detecteze niște semnale radio cu o origine necunoscută, ce proveneau din spațiu. Mai târziu, s-a aflat că proveniența lor indica ceea ce numim acum cometa 67P. Prezintă la exterior caracteristicile unei mașinării și solul este neobișnuit”, se arată în e-mailul misterios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel