Urmărește emisiunea live


Zidane, supărat după înfrângere: Moment complicat, sezon complicat

Zidane, supărat după înfrângere: Moment complicat, sezon complicat
Zidane, supărat după înfrângere: Moment complicat, sezon complicat

Real Madrid a suferit prima sa înfrângere de la revenirea lui Zinedine Zidane.

Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, a afirmat că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi după înfrângerea suferită în faţa Valenciei (1-2), miercuri seara, în campionatul de fotbal al Spaniei.

'Am intrat bine în meci, am avut posesia mingii, am făcut pressing, dar ne-a lipsit golul. Însă nu prea ne-am apropiat de poarta de adversă în prima repriză, ceea ce este o problemă. Dar nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, ei au încercat şi am întâlnit o echipă bună. Este un moment complicat, un sezon complicat. Ne-am îndepărtat mai mult de primul loc. Ne propunem să terminăm cât mai sus, dar această înfrângere complică lucrurile', a afirmat tehnicianul francez.

Moment complicat, un sezon complicat

'Tot anul a fost complicat. Eu sunt alături de jucătorii mei, vom continua să încercăm să ne facem treaba cât mai bine la următorul meci (sâmbătă cu Eibar). Acum, este complicat pentru că mai avem o lună şi vom încerca să terminăm cât mai bine. Apoi vom pregăti următorul sezon. Este o perioadă complicată, dar trebuie să o acceptăm, trebuie să ştim să traversăm şi astfel de momente', a adăugat Zidane.

Real Madrid a suferit prima sa înfrângere de la revenirea antrenorului Zinedine Zidane, 1-2 cu Valencia, miercuri seara, pe Mestalla, în etapa a 30-a a campionatului de fotbal al Spaniei. Portughezul Goncalo Guedes a deschis scorul pentru lilieci (35), într-un meci echilibrat, dar sărac în ocazii, relatează AFP. Ezequiel Garay, fost jucător la Real Madrid, a majorat diferenţa în urma unui corner (83), golul de onoare al madrilenilor fiind reuşit de Karim Benzema (90+3).

În primul său mandat (2016-2018), Zidane a aşteptat meciul cu numărul nouă pentru prima înfrângere, dar acum ea a venit mult mai rapid, în a treia partidă, după două victorii, Real ajungând în acest sezon la nouă eşecuri în La Liga.

Citește și:

Real Madrid, salvată de Benzema. Fiul lui Zidane, debut la 'galactici'

Salariu Zinedine Zidane. Suma a fost facută publică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel