Real Madrid, trofee ratate. Reacția lui Ronaldo, din Italia

Real Madrid, trofee ratate. Reacția lui Ronaldo, din Italia
Real Madrid, trofee ratate. Reacția lui Ronaldo, din Italia

Cristiano Ronaldo s-a transferat în vara anului trecut de la Real Madrid la Juventus Torino.

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, transferat în vara anului trecut de la Real Madrid la Juventus Torino, a făcut câteva declarații pentru serviciul de streaming DAZN.

'Sunt fericit în Italia, să joc într-un campionat atât de competitiv. Bilanţul este pozitiv, la nivel individual mă simt bine. Mă simt adaptat la campionatul italian şi e un campionat greu, după mine, cel mai greu pentru atacanţi. Un campionat cu multă calitate, nu mă aşteptam să aibă această calitate. Sunt fericit, familia şi copiii mei sunt fericiţi. Totul e pozitiv', a afirmat Ronaldo. '(...) am trăit mereu departe de casă de când aveam 11 ani, aşa că nu am probleme să mă adaptez. Am plecat în Anglia la 18 ani, la Madrid la 25 şi la Torino la 33. Nu mi-e greu să mă adaptez într-o ţară şi într-o cultură diferită. Spania sau Portugalia nu-mi lipsesc. Lucrurile sunt aşa cum sunt. Evident că am lăsat mulţi prieteni, am lăsat un club mare. Am lăsat un club care mi-a dăruit multă dragoste, oameni, prieteni, dar ţara nu-mi lipseşte, fiindcă aici am aceleaşi lucruri. Nu mi-a fost greu', a adăugat atacantul.

Citește și: Transferurile "galactice" cerute de Zidane la Real Madrid

'Aici, prioritatea e să te aperi bine şi apoi să ataci, în Spania nu e aşa, e mereu un joc mai deschis, pentru aproape toate echipele. Am jucat cinci ani şi în Anglia (de fapt şase, între 2003 şi 2009 - n. r.) şi cred că Serie A este campionatul în care e cel mai greu să înscrii', a spus Ronaldo, a cărui echipă o va întâlni marţi (astăzi) pe Atletico Madrid în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

'Dacă Juventus va juca bine, ne vom califica' în faţa lui Atletico, a spus Ronaldo, afişându-şi optimismul deşi 'Bătrâna Doamnă' a cedat în tur cu 2-0 la Madrid.

Citește și: Zinedine Zidane a semnat cu Real Madrid. Buget imens pentru transferuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel