Zinedine Zidane a semnat cu Real Madrid. Buget imens pentru transferuri

Zinedine Zidane la Real Madrid
Zinedine Zidane la Real Madrid

Santiago Solari a fost demis de la Real Madrid, iar Zinedine Zidane este cel care îi va lua locul.

Zinedine Zidane , în vârstă de 46 de ani, redevine, de luni, oficial, antrenorul echipei Real Madrid. Zidane a părăsit echipa madrilenă la finalul sezonului trecut. Solari a fost demis după dezastrul din Liga Campionilor, meciul pierdut cu 1-4 în fața celor de la Ajax fiind ultimul pentru sud-american.

”După întâlnirea care a avut loc azi, conducerea de la Real Madrid a luat decizia să îi încheie contractul lui Santiago Solari. Clubul i-a oferit acestuia posibilitatea de a rămâne la club. Conducerea a ajuns la o înțelegere cu Zinedine Zidane, care va fi noul antrenor al echipei, cu efect imediat. El a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate. O conferință de presă la care vor participa Florentino Perez și Zinedine Zidane va avea loc azi, la ora 20:00 (21:00, ora României)”, se precizează într-un comunicat oficial al clubului Real Madrid.

Buget imens pentru Zidane

Zinedine Zidane a semnat un contract până pe 30 iunie 2022. Confrom presei internaționale, el are un buget de cel puțin 300 de milioane de euro. Tehnicianul francez revine astfel la echipa din capitala Spaniei la nouă luni după ce plecase prin demisie. Real Madrid, locul 3 în La Liga, a pierdut într-un interval de şapte zile toate opţiunile la titlurile din acest sezon, cupă, campionat şi Liga Campionilor. Zidane, 46 de ani, va fi al treilea antrenor al madrilenilor din acest sezon, după Julen Lopetegui, demis în octombrie, şi Santiago Solari.

Zidane a câștigat trei Ligi ale Campionilor consecutive, 2 Mondiale ale cluburilor, 2 Supercupe ale Europei, un titlu și o Supercupă a Spaniei cu Real Madrid. Aceasta este, de altfel, singura echipă pe care a antrenat-o ca „principal".

Citește și:

FCSB - VIITORUL, scor final în prima etapă de Play Off

Se caută o vedetă. Mbappe, Neymar, Zidane sau Mourinho? Planurile președintelui Real Madrid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel